Ontdek de oorspronkelijke smaak van de kiwi met de biologische gedroogde VIJAYA kiwi, die zonder enige toevoeging van ingrediënten is gedroogd.
Het zal originaliteit brengen aan de borrel met zijn lichtzure smaak en zijn krokante-zachte textuur.
Meer dan alleen een heerlijke snack: de van nature aanwezige suikers in de gedroogde kiwi, zoals fructose, bieden een langdurige energieafgifte, waardoor het een perfecte snack is om vermoeidheid gedurende de dag te bestrijden.
Referentie:14242.0
De amandel is een steenvrucht, bedekt met een groene en fluweelachtige schil (de schil), die bij rijpheid opdroogt en barst, waardoor een noot zichtbaar wordt. Wanneer de amandelen zijn gepeld en gedroogd, is hun schil bruin. VIJAYA biedt een selectie van gepelde amandelen uit Spanje aan.
Referentie:50001
De kwaliteit van de cashewnoot wordt voornamelijk bepaald door zijn formaat en kleur. Hoe witter de noot, hoe beter de kwaliteit.
Knapperig en verfijnd, de VIJAYA Cashewnoot is van uitstekende kwaliteit. VIJAYA biedt deze aan in een huisgemaakte, droge geroosterde versie, naturel of gezouten, zonder enige andere ingrediënten.
Referentie:20912
De Braziliaanse noot VIJAYA, ivoorkleurig en bedekt met een dunne bruine schil, is afkomstig uit Zuid-Amerika. De zoete en houtachtige smaak zal een genot zijn voor uw aperitief en culinaire bereidingen. De Braziliaanse noot kan alleen overleven in het tropisch regenwoud. Grote, zeer harde bruine schalen (ter grootte van een kokosnoot) groeien aan de top van de boom. Zodra ze rijp zijn, vallen ze op de grond en worden ze vervolgens geoogst.
Deze schalen bevatten ongeveer vijftien houtachtige capsules die de noten zelf bevatten.
Referentie:25001
De Corinthe druif VIJAYA heeft een klein formaat en is zwart van kleur. Zoet en licht zuur, is hij pitloos en ideaal voor desserts, rijstpudding, gebak, koekjes…
VIJAYA biedt ook een breed scala aan Gedroogde Druiven om de meest veeleisende fijnproevers tevreden te stellen... Te vinden in de Rubriek Gedroogd Fruit.
Referentie:20701
De VIYAYA praliné amandel is de perfecte metgezel voor verwenpauzes en genereuze desserts. De crunch en smaak nemen je mee op reis en herinneren je aan de zoete noten van je kindertijd.
Reference:20181
De Geroosterde Hazelnootpoeder VIJAYA, afkomstig uit Turkije, is het resultaat van het biologische landbouwproject van de GOOD FOOD FOUNDATION; een stichting die VIJAYA sinds de oprichting in 1986 ondersteunt.
VIJAYA biedt nu ook Geroosterde Hazelnootpoeder uit Italië aan.
Referentie: 10900
Zachtjes gesneden en gedroogd, zonder enige toevoegingen, zijn de VIJAYA Appelchips bijzonder krokant en aromatisch; van de variëteiten Golden Delicious, Idared, Jonagold en Elstar, bieden ze u een ongeëvenaard genot.
Referentie:11481.3
Het mengsel "Route de la Soie®" VIJAYA bestaat uit Zagros Vijg, Groene Druif, Goji Bes, Witte Braam en Gepelde Hazelnoten. Dit mengsel van superfruit zal de vreugde zijn van smakelijke en verkwikkende snacks. Dit mengsel is een uitnodiging tot reizen, in het ritme van de smaken van Italië, Turkije, Iran, Oezbekistan en Tibet…
® Geregistreerd merk
Referentie:32252
De Halwitte Suiker VIJAYA is afkomstig uit Brazilië. In tegenstelling tot witte suiker is halwitte suikerriet niet geraffineerd en behoudt het een klein deel van zijn melasse. Hierdoor behoudt het een deel van de eenvoudige suikers en mineralen van het suikerriet. Het is echter belangrijk om het met mate te gebruiken en niet te overdrijven.
De VIJAYA Vijgenpasta wordt door ons gemaakt, uitsluitend van vijgen uit Turkije, zonder andere ingrediënten. Het behoudt zo alle smaken van de hele vijg.
Reference:12002
Verankerd in het culinaire erfgoed van het Zuidwesten van Frankrijk, is de pruim de ultieme gezonde lekkernij. Een perfecte combinatie van dieet en smaak, de VIJAYA pruimen komen rechtstreeks uit het Zuidwesten van Frankrijk.
Referentie:11101
De Donkere Rietsuiker VIJAYA, afkomstig uit Paraguay, van het type Demerara, is een ongeraffineerde suiker in de vorm van vrij stromende bruine kristallen, met een moutachtige en zoete smaak, en een lichte fruitige geur. Het is echter belangrijk om het niet te overdrijven en het met mate te consumeren.
Referentie:22491
De Manuka Rozijn VIJAYA heeft een zeer grote maat. Bruin-goud van kleur, zoet en fruitig, met pitten die onder je tanden knisperen, biedt het een intense smaak om als snack te ontdekken.
Reference:20642
De amandel is een steenvrucht, bedekt met een groene en fluweelachtige schil (de schil), die bij rijpheid opdroogt en barst, waardoor een noot zichtbaar wordt. Wanneer de amandelen zijn gepeld en gedroogd, is hun schil bruin. VIJAYA biedt u zijn gepelde amandelen aan in een huisgemaakte geroosterde versie.
Referentie:20122
De pinda wordt vaker cacahuète genoemd, wat eigenlijk de zaad van de pinda is. Het is een "aardnoot" die groeit in subtropische en gematigde gebieden. Als alternatief voor de rauwe VIJAYA-pinda's, die rond en roze zijn, biedt VIJAYA een gepelde pinda aan.
Ontdek ook de VIJAYA-gebrande en gezouten pinda's, goudbruin en perfect gekruid, om de fijnste smaken te bevredigen.
Referentie:23021
De VIJAYA Appelschijfjes of -stukjes zijn afkomstig van de variëteiten: Gala, Golden Delicious, Red Delicious, Gold Rush, Fuji, Topaz, Pinova, Renetta Rossa, Crimson Crisp, Luna. Hun sappigheid maakt van uw snack een waar genot.
Referentie: 11492
De Zwarte Druif van Boekhara VIJAYA heeft een genereuze maat. Donkergrijs-zwart van kleur en zeer zoet, is het een heerlijke druif voor liefhebbers van deze variëteit.
Reference:20622
De Extra Noten Cerneaux - Frankrijk VIJAYA, van de variëteiten Franquette en Grandjean, biedt een typische smaak van het Franse terroir. De Franquette (hoogwaardige variëteit) zal u verrassen met zijn lichte hazelnootsmaak en delicate aroma. Het is DE noot bij uitstek. De Grandjean daarentegen heeft meer karakter met een uitgesproken notensmaak en een lichte bitterheid.
De VIJAYA gekonfijte meloen straalt de volle smaak van het fruit uit en kan in veel recepten worden verwerkt, in parten, staafjes, blokjes of zelfs in plakken.
Referentie: 21711
De pistache verschilt van andere noten door zijn groen-gele kleur en de gedeeltelijk open schaal, wat het een gemakkelijke noot maakt om te consumeren. Hij groeit in trossen aan de boom, die pas na ongeveer tien jaar zijn eerste vruchten biedt. Tijdens het rijpen groeit de pit tot hij het volume dat hem in de schaal is toegewezen overschrijdt en de schaal barst. Tegelijkertijd verandert hun pericarp (de donzige, sappige groene huid die de schaal beschermt) van zacht groen naar roze-violet zodra de vrucht rijp is. De Pistache Coque Nature VIJAYA is rauw.
Referentie:23111
De Sultanine Rozijn VIJAYA heeft een gemiddelde grootte, is lichtbruin-goudkleurig en past perfect bij zoete en hartige gerechten. Gekweekt in Griekenland, is het ook bijzonder zacht en fruitig.
Referentie:10101
Deze vrucht staat ook bekend onder andere namen: Liefde in een Kooi, Inca Bes, Aardkers, Kaapse Bessen, Chinese Lantaarn of Japanse Lantaarn, Physalis... Deze kleine bes, beschermd door zijn elegante nervige kelk wanneer de vrucht rijp is, biedt een zure en subtiel zoete smaak. De gedroogde coqueret uit Peru VIJAYA van de soort Physalis Peruviana wordt geoogst in Latijns-Amerika. Het droogt natuurlijk dankzij de stralen van de evenaar of Colombia.